Gezonde bereiding in de wok

fissler teaserbild5 fernoestlich 09

Roerbakken
Bij roerbakken worden kleine stukjes verschillende ingrediënten snel gebakken in een beetje olie. Alle ingrediënten worden voortdurend omgeroerd met de woklepel. De magic woklepel van  Fissler en de black edition woklepel zijn speciaal ontworpen voor de ronde vorm van de wok.

Frituren
Dankzij de halfronde vorm en het grote bakopppervlak is een wok ideaal voor frituren, zelfs in grote hoeveelheden. Deze kookwijze geeft het gerecht een heerlijk krokante korst met een sappige binnenkant.

fissler teaserbild7 fernoestlich 04

Stomen
Bij stomen behouden de ingrediënten maximaal hun authentieke smaak. Door deze voorzichtige kooktechniek blijft de voedingswaarde van voedsel behouden. Het is daarom een populaire techniek, ook omdat het simpel is en het voedsel er smakelijk uit ziet. Er is een enorm scala aan gestoomde gerechten, van gemberkip tot groentedimsum. Stomen is een heerlijke manier om nieuwe culinaire hoogtepunten te bereiken.

Het wokassortiment
Fissler biedt een volledig programma wokken van RVS en gegoten aluminium. Een RVS wok is o.a. de Fissler Profi wok. De Kanton wok en de wok met het lange handvat hebben een anti-aanbaklaag. Elke wok biedt verschillende voordelen bij het bereiden van heerlijke exotische maaltijden.
Contact

Heeft u vragen, suggesties of wensen voor onze producten? Onze klantenservice helpt u graag verder.

» contact

Dealer zoeken

Bent u op zoek naar een dealer van Fissler producten. Via de volgende link kunt u zoeken naar een dealer.

» dealer zoeken