Koekenpannenkunde in het kort

fissler teaserbild1 pfannenkunde 09

De ene pan is de andere niet.
Kent u dat? De vis of pannenkoek blijft aan de pan plakken, of uw biefstuk wil maar niet lukken? Dat is echt vervelend. En bakken kan zo simpel zijn. Het is heel makkelijk om goede resultaten te bereiken als u de juiste pan gebruikt. Omdat vis of vlees totaal anders is, is de ene pan de andere ook niet.

Neem er twee.
Met twee pannen zit u altijd veilig – een crispy koekenpan voor krokant bakken en een protect koekenpan voor eiwitrijke en tere gerechten die makkelijk aankleven, b.v. omelet en vis.

Snel en krokant.
Als u voedsel snel en krokant wilt bereiden - bijvoorbeeld vlees of kip - moet u een pan gebruiken die u tot een hoge temperatuur kan verwarmen. Crispy koekenpannen van RVS kunnen tot zeer hoge temperaturen worden verhit, zonder te vervormen. Ze zijn zeer stabiel en verdelen de warmte gelijkmatig.

Zacht en voorzichtig.
Licht, voorzichtig bakken, bijvoorbeeld voor eiergerechten, gebakken aardappelen, gepaneerd voedsel of vis, dat lukt u het best in een koekenpan met antikleeflaag. De speciale  laag zorgt dat gerechten niet aanbakken.

Voor specialisten.
Speciale pannen vullen de basisuitrusting aan: bijvoorbeeld de speciale Oosterse pan voor wokgerechten, de lage speciale crêpepan voor pannenkoeken, enz., de speciale grillpan om voorzichtig te braden met een grilleffect en weinig vet en de speciale gratinpan voor het bereiden van gegratineerde gerechten.
Contact

Heeft u vragen, suggesties of wensen voor onze producten? Onze klantenservice helpt u graag verder.

» contact

Dealer zoeken

Bent u op zoek naar een dealer van Fissler producten. Via de volgende link kunt u zoeken naar een dealer.

» dealer zoeken