Gezond en voorzichtig koken

De Fissler snelkookpannen zijn ideaal voor de moderne keuken. Ze helpen bij een gezond dieet door voedsel voorzichtig te bereiden. Zuurstof wordt uit de pan verdreven en de kooktijden zijn kort, zodat vitamines, mineralen, voedingsmiddelen en smaak behouden blijven. Daarom zijn snelkookpannen bijzonder geschikt voor het bereiden van gerechten die rijk zijn aan vitaminen en voedingsstoffen en zorgvuldig bereid moeten worden. Natuurlijk is het ook een prima manier om de kooktijden voor stoof- en vleesgerechten te verkorten. De snelkookpan is geschikt voor bijna alle gerechten en bereidingswijzen. Soep, stoofgerechten, vlees, vis, groenten, rijst en aardappelen leveren allemaal goede resultaten op en u kunt de snelkookpan gebruiken om te koken, braden, stoven, stomen en smoren.

In de grafiek ziet u hoeveel vitamine C behouden blijft in groenten als u ze kookt in de snelkookpan. (Vitamine C/100g)

fissler infographic 04
schonend-gesund SKT 1 03

Voedingsstoffen en vitamines
De voedingswaarde van ons voedsel is vooral belangrijk bij het volgen van een uitgebalanceerd dieet. Voedingswaarde is een maat voor de hoeveelheid vitamines en mineralen ten opzichte van de energiewaarde (kJ) van voedsel.

Groenten, salades en fruit hebben de hoogste voedingswaarde, gevolgd door mager vlees, volkoren producten en vetarme zuivelproducten. Voedsel wat gekookt wordt in een snelkookpan behoudt een hogere voedingswaarde.
Contact

Heeft u vragen, suggesties of wensen voor onze producten? Onze klantenservice helpt u graag verder.

» contact

Dealer zoeken

Bent u op zoek naar een dealer van Fissler producten. Via de volgende link kunt u zoeken naar een dealer.

» dealer zoeken