Fissler – geen concessies aan topkwaliteit

Fissler producten worden geproduceerd door middel van complexe productieprocessen en verlaten het bedrijf alleen het bedrijf nadat ze aan strenge kwaliteitscontroles onderworpen zijn. Als één van de belangrijkste Duitse producenten van kookgereedschap, bouwt Fissler op het predikaat Duitse kwaliteit. De allernieuwste  technologie en nauwkeurige productie garanderen de norm "Made in Germany" die in de hele wereld aanzien geniet. Om te voldoen aan deze norm heeft Fissler een Kwaliteitsmanagementsysteem dat is gecertificeerd door  Dekra volgens DIN EN ISO 9001.

Kookplezier door uitzonderlijke kwaliteit
Het bedrijf wordt in de hele wereld gerespecteerd om haar kwalitatief hoogwaardige, elegante kookgereedschap dat is afgestemd op gebruikerseisen. De functie en het ontwerp van Fissler-producten worden toegesneden op het breedste scala aan consumenteneisen aller tijden.

Een voorbeeld van succesvolle toepassing van de strikte kwaliteitseisen is de serie original pro collection®. De kookpannen uit deze topserie voor de professionele en de hobbykoks, zijn verbeterd met een handige schenkrand en versterking van het materiaal. Zo sluit het deksel beter en wordt energie bespaard omdat er nu minder vocht nodig is voor het koken.

fissler teaserbild quality innovation kl 05

Innovatie
Superieure productideëen zorgen er al decennialang voor dat Fissler één van de toonaangevende merken is op de wereldwijde markt voor kookgerei.
» meer

fissler teaserbild quality control kl 05

Alles onder controle
Er zijn 63 stappen nodig om een geslepen en gepolijste Fissler- pan te produceren.
» meer

fissler teaserbild quality awards kl 05

Steeds weer beloond
Fissler-producten vallen op doordat ze talloze prijzen voor ontwerp en kwaliteit hebben gewonnen.
» meer
Contact

Heeft u vragen, suggesties of wensen voor onze producten? Onze klantenservice helpt u graag verder.

» contact

Dealer zoeken

Bent u op zoek naar een dealer van Fissler producten. Via de volgende link kunt u zoeken naar een dealer.

» dealer zoeken

Nieuwsbrief

Speciale aanbiedingen, acties en verrukkelijke recepten. Onze nieuwsbrief houdt u op de hoogte zonder verplichtingen of kosten.

» aanmelden nieuwsbrief