Kwaliteit onder controle

fissler teaserbild quality control gr 04

Kwaliteitscontrole door mens en machine
Fissler vertrouwt niet alleen op precisie-instrumenten voor de controle van haar producten, maar ook op de scherpe blik van haar ingenieurs. Dit betekent uitgebreide controles in alle fasen van het productieproces en voortdurende verbetering van de gereedschappen en technieken.

Door de allernieuwste productietechnieken garandeert Fissler dat alle producten beslist voldoen aan de kritische blik van onze ingenieurs voor wat betreft precisie, functie en materiaal bij elk van de vele kwaliteitscontroles. Alle procedures worden beheerd in ons kwaliteitsmanagementsysteem.

In een notendop: alle processen in het bedrijf zijn gecertificeerd door DEKRA en voldoen aan DIN EN ISO 9001. Bij Fissler gecontroleerde kwaliteit betekent daarom ook de beste kwaliteit. Op deze manier garandeert het bedrijf dat alle Fissler pannen die de fabriek verlaten aan de strengste eisen voldoen.

Fissler produceert zijn hoogwaardige producten op de locaties Idar-Oberstein en Hoppstädten-Weiersbach in de bestuursregio Birkenfeld in het Rijnland-Palatinaat.
Contact

Heeft u vragen, suggesties of wensen voor onze producten? Onze klantenservice helpt u graag verder.

» contact

Dealer zoeken

Bent u op zoek naar een dealer van Fissler producten. Via de volgende link kunt u zoeken naar een dealer.

» dealer zoeken

Nieuwsbrief

Speciale aanbiedingen, acties en verrukkelijke recepten. Onze nieuwsbrief houdt u op de hoogte zonder verplichtingen of kosten.

» aanmelden nieuwsbrief