Kookgekken gezocht! Meld je aan voor de Fissler Kookwedstrijden

In 2012 waren Peter Staes en Melissa Leysen uit Belgie de winnaars van de gouden Fissler wissel-pan bij de kookgekken en hebben zij met de andere finalisten een bezoek gebracht aan de Fissler fabrieken in Duistland.

De Kookgekken is een categorie voor amateurkoks die koken met hun hart en met smaak. Je hoeft dus helemaal geen beroeps of professional te zijn. Beter gezegd: dat mag niet eens volgens het reglement. Het moet voor jou een uitdaging zijn om voor de jury en de gasten die komen proeven een verrassend en representatief gerecht op tafel te zetten.

‘Kookgekken’ kunnen meedoen als individu of als duo. Per voorronde kook je met vier teams waarvan de eerste twee teams doorgaan naar de finale op 31 mei en 1 en 2 juni in de buitenkeukens van het Markiezenhof tijdens ProefMei.

Als deelnemer aan de voorronden maak je een hoofd- en nagerecht volgens jouw recept. In de receptuur moeten twee van de drie AAA’s verwerkt zijn, producten van de Brabantse Wal. Je presenteert per gang één opgemaakt bord voor de jury ter beoordeling en vijf borden voor de gasten die komen proeven van jouw exclusieve gerechten. 

De eerste selectie die vooraf gaat aan de voorronden gebeurt op basis van je inschrijving en het indienen van je receptuur. 

De voorronden voor kookgekken zijn op:

27 april 2013 in Merksem, Belgie

14 en 15 mei in Bergen op Zoom, Nederland (provincie Noord Brabant)

23 mei in Middelburg, Nederland (provincie Zeeland)

De finale wedstrijd voor Jonge Chefs is op 16 mei in Bergen op Zoom

Inschrijven voor de voorrondes kan tot 1 april 2013 via onderstaande link:
Contact

Heeft u vragen, suggesties of wensen voor onze producten? Onze klantenservice helpt u graag verder.

» contact

Dealer zoeken

Bent u op zoek naar een dealer van Fissler producten. Via de volgende link kunt u zoeken naar een dealer.

» dealer zoeken

Nieuwsbrief

Speciale aanbiedingen, acties en verrukkelijke recepten. Onze nieuwsbrief houdt u op de hoogte zonder verplichtingen of kosten.

» aanmelden nieuwsbrief