Sterrenchef Edwin Vinke van de Kromme Watergang nieuwe ambassadeur Fissler

Tijdens de Culiperslunch2013 kondigde Fissler Nederland een exclusieve samenwerking aan met Chefkok Edwin Vinke van De Kromme Watergang.

Vinke zal voor het gerenommeerde Duitse merk op het gebied van kitchenware het komend jaar optreden als brand-ambassador.

Fissler (sinds 1845) staat bekend als kwaliteitsmerk dat al decennialang de standaard neerzet voor de industrie. Gedurende de  ruim 165-jarige geschiedenis voert het bedrijf  het  kwaliteitspredikaat ‘Made in Germany’. Het bedrijf bezit meer dan 200 patenten. Een voorbeeld uit de rijke Fissler-traditie is onder meer de door Fissler gepatenteerde uitvinding van de snelkookpan met getrapt instelbaar veiligheidsventiel in 1953.

Nog altijd loopt Fissler voorop. Met de lancering van de zogenoemde Fissler vitavit©-lijn introduceerde  Fissler ruim 10 jaar geleden een nieuwe generatie snelkookpan die reeds vele malen is bekroond. Ook de verschillende series kook-en koekenpannen van Fissler zijn in de loop der jaren door vakjury’s bekroond.

De samenwerking met topkok Edwin Vinke past bij de ambities van het bedrijf om plezier in het koken bij de groeiende groep van kookliefhebbers onder de aandacht te brengen.

“Ik ben al jarenlang onder de indruk van de kwaliteit van Fissler,” aldus Vinke. “Dankzij Fissler heb ik sinds kort de mogelijkheden van de snelkookpan herontdekt. Alle smaken worden als het ware in het product geduwd. Geweldig wat zo’n pan doet voor de smaak van een product.”

Vinke zal als onderdeel van zijn ambassadeurschap onder meer recepten ontwikkelen en VIP-masterclassses geven aan media en andere Fissler-relaties.

De samenwerking valt samen met het jaar waarin restaurant De Kromme Watergang, van Edwin en zijn vrouw Blanche, het twintigjarig bestaan viert met tal van speciale activiteiten.
Contact

Heeft u vragen, suggesties of wensen voor onze producten? Onze klantenservice helpt u graag verder.

» contact

Dealer zoeken

Bent u op zoek naar een dealer van Fissler producten. Via de volgende link kunt u zoeken naar een dealer.

» dealer zoeken

Nieuwsbrief

Speciale aanbiedingen, acties en verrukkelijke recepten. Onze nieuwsbrief houdt u op de hoogte zonder verplichtingen of kosten.

» aanmelden nieuwsbrief