Winnaars Fissler kookwedstrijden uitgenodigd in Traben Trarbach

Belofte maakt schuld en dus was het in het weekend van 13 october  zover.
De winnaars van de Fissler Kookwedstrijden werden op uitnodiging van Fissler ontvangen in Traben Trarbach (Duitsland) alwaar hun een aantal leuke verrassingen stonden te wachten.

Op zaterdagdag werd er verzameld in het Hotel rechtstreeks gelegen aan de Moezel alwaar er een hernieuwde kennismaking plaatsvond onder het genot van een drankje. Tijdens het diner op zaterdagdagavond werd de rest van het programma kenbaar gemaakt wat bij verschillende deelnemers tot enige verbazing leidde!

Op zondag was er na het ontbijt gelegenheid tot wat ontspanning op eigen gelegenheid en om 14:00u ging het dagprogramma van start.
De gehele club werd meegenomen naar een wijnboerderij vlakbij BernKastel  die daar al sinds 1157 gevestigd is. Na aankomst werden de genodigden in 3tallen naar een nabijgelegen weiland begeleid alwaar zij een helicoptervlucht boven de Moezel kregen aangeboden, een spectaculaire belevenis dus !

Nadat iedereen van de rondvlucht had genoten en sommige van de schrik waren bekomen kon er worden genoten van een een wijnproeverij met de nodige lekkernijen.

Op maandag stond er na het ontbijt een bezoek aan de Fissler fabriek te Hoppstädten-Weiersbach op de agenda.Deze RVS verwerkende productielocatie sprak bij alle genodigden tot de verbazing en werd als bijzonder interessant ervaren.

Na de rondleiding zat het weekend erop en ging iedereen voldaan weer huiswaarts.


Contact

Heeft u vragen, suggesties of wensen voor onze producten? Onze klantenservice helpt u graag verder.

» contact

Dealer zoeken

Bent u op zoek naar een dealer van Fissler producten. Via de volgende link kunt u zoeken naar een dealer.

» dealer zoeken

Nieuwsbrief

Speciale aanbiedingen, acties en verrukkelijke recepten. Onze nieuwsbrief houdt u op de hoogte zonder verplichtingen of kosten.

» aanmelden nieuwsbrief