Welkom bij Fissler

http://i-betel.org/?paltysw=software-opzioni-digitali&513=be Al vele jaren staat Fissler GmbH garant voor hoogwaardig kookgereedschap dat uitblinkt door het precieze vakmanschap, de hoge gebruikswaarde en stijlvolle, doordachte ontwerpen "Made in Germany". Alle producten maken uw werk in de keuken makkelijker en vergroten uw plezier in het koken.

fissler teaser pans 252x168 06

get link follow site Een bedrijf met traditie
Het bedrijf werd in 1845 door Carl Philipp Fissler opgericht en kan bogen op een succesvolle geschiedenis van meer dan 170 jaar. Het succes van ons bedrijf stoelt op drie pijlers: ervaring die is opgedaan door de verschillende generaties, technologische kennis, perfecte  productie en zeer veel innovatiekracht.

http://www.backclinicinc.com/?jixer=segnali-opzioni-binarie-30-minuti&807=4f Maar het allerbelangrijkst zijn onze producten, waarvan we de functie en het ontwerp voortdurend aanpassen aan de behoeftes van onze consumenten, om zo goed mogelijk te kunnen voldoen aan een heel ruim eisenpakket.

Mijlpalen

fissler teaserbild1 about us 05

http://lenailsandbeauty.com.au/pelmeju/6654 Fissler – meer dan 170 jaar aan traditie en innovatie.
 

follow » meer
Contact

here Heeft u vragen, suggesties of wensen voor onze producten? Onze klantenservice helpt u graag verder.

» contact

Dealer zoeken

Bent u op zoek naar een dealer van Fissler producten. Via de volgende link kunt u zoeken naar een dealer.

» dealer zoeken

Nieuwsbrief

Speciale aanbiedingen, acties en verrukkelijke recepten. Onze nieuwsbrief houdt u op de hoogte zonder verplichtingen of kosten.

» aanmelden nieuwsbrief