The brand

fissler teaserbild1 thebrand 11

Fissler – "Superbrand Germany"
Fissler is één van de "Superbrands Germany 2007". De onafhankelijke wereldwijde organisatie Superbrands® beloont de sterkste product- en bedrijfsmerken in meer dan 40 landen met deze prijs.

Voor kookplezier
Fissler is in Duitse en internationale keukens een autoriteit - hét merk waar iedereen aan denkt die pannen gaat kopen. Bovendien staat het Fissler-merk door haar producten voor koken met plezier en passie. 

Wereldwijd bekend
Fissler produceert al meer dan 170 jaar hoogwaardig kookgereedschap en verkoopt het in meer dan 80 landen ter wereld. Momenteel staat het merk voor koken met plezier en passie en is het één van de meest toonaangevende merken ter wereld voor hoogwaardig kookgereedschap.Een belangrijk ingrediënt van Fisslers succesrecept is de constante klantgerichtheid. Naast innovatieve topproducten biedt Fissler ook een zoeksysteem voor pannen waarmee u zich snel en gemakkelijk kunt oriënteren in de detailhandel. Elke klant kan in één oogopslag het perfecte kookgereedschap vinden.

Uitgebreide diensten zoals deskundig advies in de detailhandel plus de eigen afdeling klantenservice van het bedrijf en langdurige garantie na aankoop zijn eveneens belangrijke bouwstenen voor de uitstekende reputatie van het merk Fissler.
Contact

Heeft u vragen, suggesties of wensen voor onze producten? Onze klantenservice helpt u graag verder.

» contact

Dealer zoeken

Bent u op zoek naar een dealer van Fissler producten. Via de volgende link kunt u zoeken naar een dealer.

» dealer zoeken

Nieuwsbrief

Speciale aanbiedingen, acties en verrukkelijke recepten. Onze nieuwsbrief houdt u op de hoogte zonder verplichtingen of kosten.

» aanmelden nieuwsbrief