Schoonmaken en reinigen van uw RVS producten

Voor het eerste gebruik:
Reinig de pan grondig en spoel na met kokend water.

Voorkom oververhitting:
Verwarm uw pannen nooit langer dan 2 minuten op de hoge stand leeg of met olie. Oververhitting kan ervoor zorgen dat de bodem van de pan naar goud verkleurd. De verkleurign tast echter het functioneren van de pan niet aan. Extreme oververhitting kan de bodem van de pan beschadigen. Haal in dit geval de pan niet van de pit, zo loopt u risico op verbranding. Zet de pit uit en laat de pan afkoelen.

Koken met zout:
Voeg geen zout toe aan koud water. Wacht daarentegen tot het water kookt en roer dan het zout erdoor. Zout aan koud water toevoegen kan te hoge concentraties zout op de bodem veroorzaken, waardoor roestplekjes op de bodem ontstaan. Zulke plekjes tasten het functioneren van de pan niet aan, maar ze zijn moeilijk  – soms zelf niet – te verwijderen.

RVS-handvatten:
Pannen met RVS-handvatten zijn bijzonder geschikt voor gebruik op gaskookplaten en in de oven.

Glazen deksel:
Koel nooit een heet glazen deksel af met koud water.

Veiligheid:
Vermijd risico op brandwonden door overkokend of spetterende olie, gebruik daarom altijd een hoge pan om te frituren en vul die nooit voor meer dan de helft met olie. Gebruik geen deksel en oververhit de olie niet (maximumtemperatuur van de olie: 200°C)
Dealer zoeken

Bent u op zoek naar een dealer van Fissler producten. Via de volgende link kunt u zoeken naar een dealer. 

» dealer zoeken

Nieuwsbrief

Speciale aanbiedingen, acties en verrukkelijke recepten. Onze nieuwsbrief houdt u op de hoogte zonder verplichtingen of kosten.

» aanmelden nieuwsbrief

Contact

Heeft u vragen, suggesties of wensen voor onze producten? Onze klantenservice helpt u graag verder.

» contact